Mindenki kedvence, a palacsinta

Ahány háziasszony és szakács, annyi féle palacsinta recept. Viszont még ennél is több megoldást találhatunk arra, hogy hogyan kell szakszerűen feldobni a levegőben megforgatva, majd elkapni a serpenyővel a félig megsült palacsintát.

Ha bárki olyan kétbalkezes, mint én, akkor szerezze meg jó előre egy szakértő szobafestő-mázoló telefonszámát és egy bukósisakot biztos, ami biztos. Én becsülettel próbálkoztam, úgyhogy egy szó sem érhető a ház elejét, de még mindig nem vagyok a művelet szakértője. Bár azt kell, hogy mondjam, hogy határozottan fejlődőképes a dolog. Amint rátaláltam a varázsigére és megtaláltam a kétbalkezesek számára is üzembiztos megoldást, közzé is teszem itt, és nem tartom meg magamnak az értékes titkot.

Tényleg rengeteg megoldás és fortély kering az interneten, még videó formájában is. Én pedig becsülettel átrágtam magam a különböző írásokon, és úgy-ahogy ki is próbáltam őket szépen egymás után. De határozottan úgy tűnik, hogy egyiket sem nekem találták ki. Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok kifejleszteni egy saját módszert. Ha valakinek esetleg van saját tapasztalata, vagy olyan megoldása, amihez nem kell a testi épségem érdekében bukósisakot viselnem a művelet közben, az ne habozzon, és ossza meg velem itt a nagy titkot! Hátha együtt gyorsabban végére járunk ennek a problémának…