Mancs őrjárat játékot adtam a boszi barátnőm kisfiának

Van egy barátnőm, aki nagyon hisz a boszorkányságban. Sőt, mi több ő is boszorkánynak képzeli magát. Hogy miért vannak ilyen barátaim? Jó kérdés. Mindenesetre, őt kiskora óta ismerem, és ha nem is állíthatom teljes mellszélességgel, hogy ő bizony boszorkány, azért azt el kell ismerjem, hogy sok fura dolog történt vele már. Én úgy gondolom, hogy mindenki abban hisz, amiben szeretne, nem szabad ilyen miatt elítélni valakit, legalább is okos ember nem tesz ilyet. De sokan szokták kérdezni tőlem, hogy az ilyen ember épelméjű-e? Én azt állítom, igen. Nem veszélyes a társadalomra, nem csinál semmilyen meggondolatlan, másokra rossz hatást okozó dolgot, szóval miért ne lehetne ez elfogadott? Sőt, csodálatos anya, és a kisfia is teljesen normális és egészséges. Tisztában van vele, hogy az anyukája szabadidejében tenyérjóslással keres plusz pénzt, és ebbe semmi kivetnivalót nem talál.

A kisfiú nagyon szeretnivaló, mikor megkérdeztem, hogy mit kér magának szülinapjára, csillogó szemekkel rávágta:

  • Mancs őrjáratos játékot!

Én először azt sem tudtam, hogy mi az. Le kellett írnom egy papírra, aztán pedig megnéztünk egy mancs őrjáratos mesét. Aham, így már világos. De honnan találok majd ilyen játékot?

őrjárat játék

Otthon felmentem az internetre és addig kutakodtam, míg végül találtam egy webshopot, ahol rengeteg játékot árultak készleten. 20 ezer forint felett nem kellett szállítási költséget fizetni, és még mancs őrjáratos játékot is találtam, de még mennyit!

Rengeteg plüss, labda, roller, társas és mind-mind mancs őrjáratos. Be is pakoltam egy plüsst és egy társast a kosaramba. Nagyon tetszett ez a játék webshopos felület, mert így pillanatok alatt meg tudtam rendelni a játékokat, és nem kell sorba állni, vagy várni, úgy, mint a boltokban. Mind a megfelelő játék megtalálása és megrendelésen rendkívül gyorsan ment. A fizetés biztonságos, ugyanolyan nyugta jár érte, mint a boltokban, és garanciát is vállalnak. Mi kell még? Semmi.

A játékok elég hamar, pár napon belül megérkeztek. Nagyon jó állapotba, igényesen becsomagolva, így a szállítás során nem sérültek meg.

A kisfiú szülinapjára én is hivatalos voltam, mint keresztanya, így aztán nagyon izgultam, hogy mit fog szólni az ajándékának. Szerencsére nagyon tetszett neki, és még egy cuppanós puszit is kaptam érte. A legjobb dolog egy gyereknek örömet okozni, mert ő az, aki kicsivel is beéri, akinek a mosolya őszínte, és talán a legjobban megérdemli!