Hogy a csudába kell buszt bérelni?

Mármint nem azt nem tudom, hogy hogyan kellene intézni a buszbérlést, hanem azt, hogy ilyenkor az ember hol kezdi, hogyan indul el. Keresgéltem-keresgéltem, de igazából teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyen feltételekkel keressek.

Mik azok a paraméterek, amiket érdemes az ajánlatkérés előtt átgondolni. Illetve, hogy egyáltalán mi minősül ilyenkor reális árnak. Szóval, ha bárki akár egy ici-pici kapaszkodót is tud nekem adni, akkor az ne habozzon, hanem írja meg. Nyilván azokra gondolok elsősorban, akiknek már személyes tapasztalatuk van ilyen ügyekben. Nincsenek nagy igényeink, és egy negyven fős – plusz-mínusz öt – társaságnak lenne szüksége csak belföldi fuvarra. Ha beválik a dolog, akkor akár rendszeresen is.

Ezért nem szeretnék zsákbamacskát, hogy ne kelljen elölről kezdeni a keresgélést, ha a kiválasztott cég valamiért mégsem válna be. Ha megszabadulok ettől a nyűgtől, akkor azonnal nekiállok összeütni valami finomat, mert már minden hajszálam égnek áll, és jojózik a szemem a sok monitornézéstől. Ha valakinek ezzel kapcsolatban lenne ötlete, az se habozzon megosztani velünk!

Ez a pont pedig vészesen közeledik, mert már összefolynak a szemem előtt a betűk. És ennyi… irány a konyha!