Egy kis boszorkánysággal rögtön új lakást találtam magamnak

Egy éve költöztem ebbe a lakásba, ahol most lakom. Vicces a története a költözésemnek. Azon a napon, amikor közöltem a családommal és a barátaimmal, hogy szeretnék elköltözni, jött egy telefonhívás. Egy ismerősöm hívott, hogy ismerek-e valakit, aki szeretne mostanában elköltözni, ugyanis ő éppen árulja a lakását.

Én pedig rögtön lebeszéltem vele egy időpontot. Megnéztem a lakását, megbeszéltünk mindent és akkora szerencsém volt, hogy az egész egy hét alatt lezajlott. Tehát egy hét alatt találtam egy lakást, ahova elköltözhettem. Mindenki azt mondta, hogy ez már boszorkányság, ekkora mázlim nem lehet. Pedig de! Egy hét alatt találtam egy megfelelő lakást a számomra, és minden úgy sikerült, ahogy elterveztem. Nem is kellett sokat keresgélnem, sőt, keresgélnem sem kellett. Lehet, hogy van ebben egy kis boszorkányság, annyit gondoltam előtte a költözésre, hogy kicsit rásegítettem a gondolataimmal és bevonzottam a jó dolgokat.

A lakás tényleg nagyon szép, minden olyan, ahogy én elterveztem, ez az egy év alatt nagyjából minden újítást elvégeztünk rajta, amit én kigondoltam. Egy dolgot leszámítva: a fürdőszobát. A fürdőszobát szeretném még felújítani és kicsit az én stílusommá átalakítani.

Jó lenne találnom egy olyan weboldalt, ahol fürdőszoba ötletek képekkel egy az egyben megtalálhatóak és nem kell keresgélnem. Ugyanis azt nem szeretek, és időm se nagyon van, hogy napokig vagy hetekig keresgessek ötletek után. A lakást nagyon stílusosan berendeztem és felújítottam, azonban azt nem tudom, hogy milyen fürdőszobát szeretnék pontosan, ezért jó lenne, ha találnék egy-két jó ötletet, ami megkönnyítené a dolgomat.

Ötletelgettünk mostanában anyukámmal és a legjobb barátnőmmel, azonban, amiket kitaláltunk, az már nem férne bele a költségvetésembe, így néhány igazán jó ötletet sajnos el kellett vetnem. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz lesz, de nem adom fel. Szeretném, ha az egész lakás és a fürdőszoba is összhangban lenne, azonban szeretném, ha nem lenne unalmas a fürdőszobám, így biztos, hogy nem lesz minden fehér. Általában minden fürdőszoba, amit idáig láttam, fehér volt. Fehér falakkal, fehér bútorokkal, fehér káddal, fehér mosdókagylóval. Én valami különlegesebbre vágyom. Csak még nem tudom pontosan, hogy mire.

Gondoltam egy kis boszorkányság ide is kéne, de hiába koncentráltam rá a dologra és próbáltam a pozitív érzelmeket bevonzani, nem jöttem rá, hogy pontosan mit is szeretnék. Aztán egy kis kutakodás után az interneten, rátaláltam egy weboldalra, ahol fürdőszoba ötletek képekkel együtt megtalálhatóak voltak, aminek nagyon örültem, hiszen pont erre vágytam. Minden egy helyen! Elolvastam mindent, amit ezen a weboldalon találtam, megnéztem a képeket, kijegyzeteltem a jó gondolatokat és próbáltam átgondolni ezek után, hogy hogyan képzelném el a fürdőszobámat.

És lám, végre összeállt a fejemben, hogy pontosan mit is szeretnék. Felfogadtam néhány szakembert, aki a felújításban segíteni tud. Elmondtam nekik, hogy mit szeretnék, ők pedig készségesen felajánlották a segítségüket és nekiálltak a munkának.

Csodaszép lett a végeredmény, végül világoskék színű lett az összes fal, egy zuhanyzót alakítottak ki, és az összes szekrényt, amit vettem, befestettünk sötétkékre, így mondhatni, az egész fürdőszoba kékben pompázik. Tetszett a végeredmény, végre az egész lakás kész van, sikerült a felújítás, és én nagyon boldog vagyok a végeredménytől.

A családnak és a barátoknak is nagyon tetszett a végeredmény, mindenki azt mondta, hogy jó választás volt ez a szín a fürdőszobába. Anyukámék is elgondolkoztak rajta, hogy felújítanak otthon, így nekik is megmutattam azt a weboldalt, aminek sok köszönettel tartozok, hiszen nélküle biztos, hogy még sehol nem tartanék a fürdőszoba felújításával.

Lehetséges, hogy a közeljövőben anyukám és apukám is belevág a fürdőszoba felújításába, egyelőre még ötletelgetnek, hiszen közösen kell meghozniuk a döntést, hogy mi és hogyan legyen majd.

Örülök neki, hogy túl vagyok a felújításon, a lakberendezésen, a vásárolgatáson és a számolgatáson, hogy mire mennyit szabad költenem. Eléggé fárasztó az ilyesmi, főleg, mert rengeteg időt elvesz az ember életéből, ráadásul utána nagyon sokat kell takarítani.

Azt hiszem, boldog vagyok az eredménnyel, egy ideig nem költözöm sehova.