Boszorkányosan jó fogorvosom van Budapesten!

Nektek már van egy jó fogorvosotok akire bármit rá mertek bízni? Nekem szerencsére van, és nagyon meg vagyok vele elégedve!

Hajni és Nándi

A lányom még egyetemista volt, amikor megismerkedett Nándival. A férfi akkoriban már diplomás volt, és recepciósként dolgozott az egyik budapesti szállodában. Nagyon hamar egymásba szerettek, így nem is vártak túl sokat azzal, hogy összekössék az életüket. Alig két éve voltak együtt, mikor kimondták a boldogító igent. Hajni akkor volt huszonöt éves, Nándi pedig huszonnyolc. Miután összeházasodtak, akkor Hajni beköltözött az újdonsült férje, Nándi lakásába, a második kerületbe. Eleinte furcsa volt neki az, hogy a belvárosban él, mert a mi családi házunk Rákospalota kertvárosi részén van, így aztán nem csak maga a házas élet, hanem a lakóhely is nagy változás volt számára.

Az esküvőjük óta azonban már eltelt több mint három év, a fiatalok azóta már családot is alapítottak, két éve született meg az első unokám, a kis Robi! Nagyon boldog voltam, amikor a lányom megosztotta velem ezt a nagy hírt, amióta pedig Robika a világon van, azt hiszem én vagyok a világ legboldogabb nagymamája. Amikor Hajni és Náni megtudták, hogy úton van a baba, akkor elkezdtek házakat keresgélni Budapesten, hogy a picivel már ne a belvárosban lakjanak.

Nem sikerült elég hamar megtalálniuk álmaik otthonát, így Nándit még a második kerületi lakásba vitték haza, de aztán úgy alakultak a dolgok, hogy az unokám még fél éves sem volt, mikor beköltöztek a hőn áhított családi házukba, Óbudán.

A lányomnak köszönhetően találtam rá a fogorvosomra

Hajni az esküvőjük előtt keresett egy fogorvost, aki a nagy napra szépen helyre tenné a fogsorát. Szerintem előtte is nagyon szép volt a mosolya, de ő nem volt vele megelégedve. A lakásukhoz közel, Nándi ajánlott neki egy fogorvost, aki foglalkozik nem csak rögzített, hanem kivehető fogszabályozókkal is. Hajninak megtetszett az ötlet, elment az orvoshoz, aki az esküvőig, ahogy a lányom fogalmaz, rendbe is hozta a fogsorát. A nagy nap előtt nemcsak megán a fogszabályozáson, hanem egy fogfehérítésen is átesett, és akkor már teljes volt a boldogsága. Noha már nem csak néhány utcányira laknak ettől a fogorvostól, Hajni és Nándi is hozzá járnak azóta is, mert úgy gondolják, hogy ő a legjobb fogorvos Budapesten.

Amikor néhány évvel ezelőtt nekem is megjelentek az első, koromból fakadó problémáim a fogaimmal, akkor elkértem Hajniról a fogorvos számát és én is hozzá mentem, mert úgy gondoltam, hogyha a lányom és vejem is ennyire meg van vele elégedve, akkor érdemes miatta átutaznom a fél várost, hogy a legmegfelelőbb ellátásban részesüljek.

Gyakran megfordulok a rendelőben

Az első találkozásunk óta gyakori vendég vagyok a székében, mert sajnos nekem már komolyabb problémák vannak, mint Hajninak. Az utóbbi két évben voltam nála többször is gyökérkezelésen, kicserélte néhány régi tömésemet jobb minőségűre és esztétikusabbra, jelenleg pedig egy fog implantátum kezelés kellős közepén járok. Nagyon várom már, hogy befejeződjön a kezelés és elkészüljön az új, implantált fogam, de tisztában vagyok vele, hogy ez egy hosszadalmas folyamat, amit nem lehet sürgetni, de cserében nagyon szép eredménye van, mikor elkészül.

Szerencsére nem olyan fogam helyett készül az implantátum, ami feltűnő helyen van, mert csupán az egyik őrlő fogamat kellett kihúzni néhány évvel ezelőtt. Utána úgy gondoltam, hogy megleszek én nélküle, hiszen sem látványra, sem pedig érzésre nem túl zavaró a hiánya, azonban ez a fogorvos meggyőzött arról, hogy nem szabad azt a helyet üresen hagyni. Elmagyarázta nekem, hogy nem véletlenül vannak fogaink és mindegyiknek megvan a maga szerepe, így aztán ha néhánytól meg is kell válnia az embernek, mindenképpen érdemes őket pótoltatni. Mivel ő a szakember, és nem én, ezért hallgattam rá, és együtt megállítottuk, hogy melyik fogpótlási módszer lenne a legalkalmasabb az én esetemben. Így esett a választás a fog implantátumra.

Szép fogsor, unokás képek

Amióta rendszeresen járok fogorvoshoz, azóta sokkal szebbek lettek a fogaim, mert megtanított arra, hogy milyen módszerekkel tudom a legjobban tisztítani és ápolni a fogsorom a mindennapokban. Azóta pedig már nem szégyellek mosolyogni, akárhányszor csinálunk családi fotókat, leggyakrabban az unokámmal, akkor mindig fülig ér a szám a képen. Nem csak azért, mert én vagyok a világ legboldogabb nagymamája, hanem azért is, mert szívesen megvillantom a fogaimat akár egy fényképen is.