Beszéljünk egy elengedhetetlen kellékről

Ha boszorkányságról beszélünk, sok elengedhetetlen, alap kellék felmerül. Ott vannak például tarot kártyák, amik szinte kötelező mindenkinek aki boszorkányságba fog. Hiszen a jóslás és a jövőmondás mindig is klasszikus boszorkány feladatnak számított. És hát nem árt tudni néha, mire számítsunk az élettől.

Aztán ott vannak a különböző kristályok, amik a mindenféle rituálékban segítenek nekünk. Továbbá energia kisugárzásaikat is fel tudjuk használni. A lista hosszan folytatódik a különböző gyógynövényekkel, varázspálcákkal és könyvek sokaságával. Ezek mind mind nagyon fontosak a boszorkánysághoz. De van egy mindezeknél fontosabb alap kiegészítő, amiről ritkán esik szó, ha a boszorkányság alapjait tárgyaljuk. Ez pedig a táska.

Gondoljunk csak bele. A boszorkányság gyakorlása nem csak otthon a négy fal között történik. Ahhoz, hogy a környezetünkkel kapcsolatot tudjunk teremteni, elengedhetetlen a felfedezés és a kapcsolatteremtés. Viszont a varázs eszközeinkre akkor is szükségünk van, ha kimozdulunk otthonról. Hiszen hogyan is tudnánk jósolni a kártyáink nélkül, vagy megvizsgálni egy gyógynövényt a füves könyvünk nélkül? Hát sehogy.

Tehát táskára mindenképpen szükségünk van. Az viszont nem mindegy, hogy milyenre. Lehet hogy a kék csillámos válltáskánk remekül megy a szemünkhöz, de nagy erejű mágikus tárgyak szállítására aligha alkalmas. A tökéletes táskaválasztás elengedhetetlen, mert nem csak a kinézet számít, hanem a minőség és az anyag is, amiből a táska készül.

Ezért szeretnék nektek néhány tippet és szempontot adni, hogy mire is érdemes figyelni boszorkány táska kiválasztásakor.

A típus

Én leginkább az aktatáskákat ajánlom, hiszen különleges kialakításának köszönhetően, remekül elfér benne minden. Kifejezetten a könyvek azok, amik átláthatóan elrendezhetők az ilyen táskákban. Továbbá a külön kis rekeszek lehetővé teszik, hogy mindent csoportosítani tudjunk, hogy utána könnyebben megtaláljuk ha hirtelen szükségünk lesz rá.

Ne aggódjunk hogy az aktatáskák túl férfiasak lennének! Ma már gyártanak női aktatáskákat is különböző stílusokban és színekben, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletesen megfelelő táskát, ami leginkább illik hozzá és kifejezi a személyiségét.

Rengeteg kialakítás létezik, a választék hatalmas, tényleg érdemes utánanézni a női aktatáskáknak az interneten. Én is egy hasonlót használok, mint ami a képen van, és nekem nagyon bevált. Hihetetlenül megkönnyítette az életem, mert nagyon praktikus, és ezek mellett persze még divatos is. Mert ez sem utolsó szempont.

Az anyag

Mint ahogy fentebb is leírtam, hatalmas a választék női aktatáskákból. Ezért további szempontok alapján kell még válogatnunk hogy kiválaszthassuk a tökéleteset. Egyik nagyon fontos kritérium az anyag.

Hiszen ahogy minden kristály más és más, és ezért máshogy hat életünkre, a ruha és táska anyagoknak is vannak ilyen hatásai, habár gyengébbek mint a kristályoknál, nem elhanyagolhatóak. Egy tudatod boszorkány figyel arra, mivel veszi körül magát, és az értékes varázseszközeit. A lényeg mindig az apróságokban rejlik.

A legjobb anyag amit választhatunk az igazi bőr. Ez nem csak a megjelenés szempontjából fontos, de segít közelebb kerülni önmagunk varázslatos részéhez. A műanyag alapanyagok idegenek a természettől, és így a boszorkányságtól is, hiszen a természettel való kapcsolatból merítjük az erőnket. És a bőr egy jó alternatívát nyújt arra, hogy kiküszöböljük a rossz rezgéseket.

A minőség

Már maga a valódi bőr alapanyag garantál egy magasabb minőséget. De ezen túl is érdemes szem előtt tartani hogy a minőség bizony ebben az esetben is megéri az árát.

Az alacsony minőségű női aktatáskák gyorsan tönkremennek. És nem éri meg rövid időn belül cserélgetni táskáinkat, sem anyagilag, sem varázserő szempontjából. Inkább megéri egy jobb minőségű táskát venni mint több kicsit.

Meg persze az sem utolsó szempont, hogy miben tartjuk a mágikus tárgyainkat és varázs eszközeinket. Hiszen egy-egy nagy erejű kristály nagyon értékes, és ezért vigyázni kell rá. Tehát én nem kockáztatnék rosszabb minőségű táskákkal.

Hol van mindez?

Végül szeretnék ajánlani egy weboldalt, ahol nagy választékban találhatók női aktatáskák, amik minden fentebb felsorolt kritériumnak megfelelnek. Az itt lévő termékek nem csak nagyon jó minőségűek, de még elegánsak is. Aprólékosan vannak összeválogatva a termékek, és mindegyik csodálatos.

Tudunk keresgélni szín, márka és belső rekeszek száma alapján, így megtalálhatjuk azt, ami pont a céljainknak megfelelő. Én is rendeltem ár tőlük, és nagyon elégedett vagyok azzal amit kaptam. Mindenkinek javaslom, hogy nézzenek körül ezen az oldalon.

Remélem sokat tanultatok a cikkemből, és hasznosnak találtatok a tanácsaimat. Szeretném, hogy sikeresebbek lehessetek a mágikus utatokon, amit választottatok. Mindenkinek sikeres boszorkánykodást kívánok a jövőben!